Estás en: > Inici > Tipus de certificacions

Sistemes de gestió mediambiental

ISO 14001: 2006 Sistemes de gestió mediambiental. Requisits

ISO

El seu compliment implica implantar un sistema de gestió mediambiental com la finalitat reduir els efectes ambientals de l’activitat de turística sobre l’entorn, reduint el consum de recursos, les emissions atmosfèriques, o la generació de residus entre altres.

Més informació: www.iso.org

Reglament Europeu EMASL’EMAS, és un model europeu descrit en el Reglament (CE) núm. 1221/2009 del Parlament Europeu i del Consell, de 25 de novembre de 2009, de compliment voluntari, la implantació del qual implica l’avaluació i millora del comportament mediambiental de les empreses i entitats turístiques, proposant una sistemàtica eficaç i flexible per a ajudar a les organitzacions a gestionar i millorar, de manera contínua, la seua labor ambiental. Un factor fonamental que distingix a EMAS és el subministrament periòdic d’informació ambiental, a través d’una Declaració Ambiental.

Més informació: www.cma.gva.es

Etiqueta Ecològica EuropeaTé per objecte la promoció de productes que poden reduir els efectes ambientals adversos, en comparació amb altres productes de la mateixa categoria. Este reconeixement és d’aplicació turística exclusivament a càmpings i allotjaments (hotels, hostals i allotjaments rurals).

Més informació: www.cma.gva.es

© Copyright 2011, Generalitat
Calle Castán Tobeñas, 77 46018-VALENCIA
Plantas 2 y 3
Teléfono: 961 209 800/ Fax: