Estás en: > Inici > Qualitur club

Qualitur club

Buscar l’excel·lència és pensar en el visitant abans, durant i després del viatge, és oferir-li confort en les instal·lacions, i una atenció personalitzada, és cuidar els detalls, és preveure imprevistos. Este esforç, adquirix major rellevància quan addicionalment hi ha un compromís per conservar, o si és el cas, respectar el mig sobre el qual interactua el sector turístic. Afortunadament hi ha solucions per a compatibilitzar la satisfacció dels visitants i el respecte pel medi ambient. Finalment, treballar en pro d’un turisme universal, amb instal·lacions accessibles és sense cap dubte el principal i major repte.

Un bon nombre de professionals, empreses, servicis i recursos turístics de la Comunitat Valenciana així ho han entés i hui ja disposen de certificats que garantixen i reconeixen la seua aposta per la qualitat, el medi ambient, i/o l’accessibilitat. El resultat de la dita aposta col·lectiva, Qualitur Club, fa que la Comunitat Valenciana siga un destí cada vegada més competitiu.

Qualitur Club és el col·lectiu integrat per les empreses i entitats turístiques de la Comunitat Valenciana que disposen de certificats en gestió de la qualitat, el medi ambient i/o l’accessibilitat basats en els models reconeguts per l’Agència Valenciana del Turisme.

La Conselleria de Turisme recolza qualsevol iniciativa que en este sentit les organitzacions tinguen amb l’objectiu d’aplicar models d’excel·lència empresarial.

Si disposa d’un certificat de qualitat, medi ambient i/o accessibilitat reconeguts per l’Agència Valenciana del Turisme i no pertany a Qualitur Club, pose’s en contacte amb nosaltres.

Més informació: info@qualitur.org

© Copyright 2011, Generalitat
Calle Castán Tobeñas, 77 46018-VALENCIA
Plantas 2 y 3
Teléfono: 961 209 800/ Fax: