Dia Mundial del Turisme en els destins SICTED

Els destins SICTED de la Comunitat Valenciana s’uneixen davant la celebració del dia mundial del turisme, convidant a tots els turistes i residents a compartir enriquidores experiències. El gaudi de la naturalesa, la cultura i el turisme actiu seran els protagonistes de les activitats liderades pels municipis que participen en el Sistema Integral de Qualitat en Destins.

Els destins SICTED han organitzat una varietat d’activitats gratuïtes i de pagament per a disfrutar del Dia Mundial de Turisme. L’oferta d’activitats va des de les visites guiades, danses, rutes senderistes, tallers, mostres de productes gastronòmics i molt més.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – CULLERA

Ruta de cicloturisme entre arrossars, ruta gastronòmica de productos KM.0., ruta cultural i històrica i jornada de portes obertes en Castell i museu d’història i arqueologia.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – ELX

Visita centre històric i palmerar, jornada de portes obertes en els museus, ruta per les torres defensives de l’antiga muralla amb bicicleta, ruta pel patrimoni hidràulic i arbres monumentals i moltes més activitats.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – EL PUIG DE SANTA MARÍA

Gimcana Mediambiental a la platja del Puig, Refugis i Trinxeres (visita guiada), visita real Monestir de Santa Maria del Puig, visita teatralizada: L’espasa perduda de Jaume I (infantil) i La Petjada de Jaume I al Puig (visita guiada).

DIA MUNDIAL DEL TURISME – VALÈNCIA

Prova més de 1.500 degustacions d’orxata i realitza visites guiades per a ajudar a les víctimes del terratrémol del Marroc.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – EL CAMPELLO

Visita guiada a la Torre, passeig de la Voramar i a la Illeta dels banyets, concert de” Les clòtxines tigre” i “Música Festera.”

DIA MUNDIAL DEL TURISME – GANDIA

Visita a la Gandia moderna i al Museu Faller i al centre històric de Gandia.

DIA MUNDIAL del TURISME – ALCOI

Visita guiada a la Masia la Mota amb tast d’oli, senderisme entre muntanyes i teatres.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – XÀTIVA

Ruta romana i àrab i la ruta de l’aigua.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – BENIDORM

Premis Turisme “Ciutat de Benidorm”

DIA MUNDIAL DEL TURISME – ALTEA

Jornada de divulgació ambiental i paisatgística en la Serra de Bernia.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – ORIHUELA

La ruta de <<Miguel Hernández>>. Vida i obra.

DIA MUNDIAL DEL TURISME – SAGUNT

Gimcana digital turística, visita guiada ‘Arse – Senda ibera’ i portes obertes en espais públics.

Compartir esta noticia