Turisme atorga els ‘Premis 2023′ a entitats compromeses amb la sostenibilitat turística

Els guardons ‘Premis Turisme Comunitat Valenciana’ compleixen enguany la seua desena edició i tenen com a objectiu reconéixer a persones, entitats i institucions que durant l’any hagen destacat per la seua labor a favor del turisme en la Comunitat Valenciana.

Els premiats són Conhostur, Hotels Poseidón i Toni Montoliu, per la seua trajectòria; el Premi a la comunicació ho obté Patacona Fest i a la formació l’Escola d’Hostaleria del Grau de Castelló.  Es reconeix també a Els Magazinos de Dénia per la seua labor en turisme inclusiu, i el Premi al turisme sostenible recau en Gastroadictos. A més, s’atorga menció especial a Ilunion Hotels per la seua labor social i sostenible.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat que “enguany el mèrit ha recaigut en aquelles persones, empreses i entitats que, des de la seua especialització turística, ja siga la promoció, l’impuls al turisme sostenible o inclusiu, han contribuït i contribueixen a l’excel·lència turística en la Comunitat Valenciana”.

Montes ha posat l’accent que “la vocació pel turisme, el compromís amb l’hospitalitat, així com l’aposta per la sostenibilitat i l’accessibilitat integral, han sigut els valors que s’han tingut especialment en compte durant aquesta edició”. Coincidint, a més, amb el lema que ha triat l’Organització Mundial del Turisme per a celebrar aquest dia internacional, sota el nom ‘Turisme i inversions verdes’.

Compartir esta noticia