LEADER: UNA OPORTUNITAT PER AL TURISME EN ZONES RURALS

El 14 de novembre es va celebrar la jornada ” Foment del turisme i la sostenibilitat sota l’enfocament LEADER” organitzada per la Xarxa Estatal de Desenvolupament Rural a València, en la qual Turisme CV, a través de Eva Beltrán, tècnic en Qualitat va donar a conéixer les mesures que es poden implementar per a l’aprofitament turístic i mediambiental dels territoris rurals, totes elles alineades amb les recomanacions i l’OMT per a zones rurals. En la jornada van intervindre Mª José González, Directora General d’Indústria i de la Cadena Agroalimentària de la conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural en la Junta de Castella i Lleó i Javier Benito Goerlich Director General de Desenvolupament Rural en Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat Valenciana.

La jornada va donar lloc a un taller enfocat en el programa LEADER com a impuls en el desenvolupament turístic dels territoris rurals amb l’enfocament de la sostenibilitat. La finalitat del taller va consistir a compartir experiències de José Antonio Cruz, gerent del GAL Altmaesports LEADER, Francisco Javier Temprado de l’Empresa Villabana Suites & Spa Morella, Patricia Lluch de l’empresa del Secret de Marco i Adolfo Aucejo de l’empresa Camping Altomira i President GAL Palancia Mijares involucrats en el desenvolupament rural involucrats en el desenvolupament rural. 

Compartir esta noticia