Presentació de la guia 100 recomanacions ODS per a les empreses turístiques de la CV

El pròxim dimecres 16 de febrer de 2022, Turisme Comunitat Valenciana, presenta la Guia de 100 recomanacions ODS per a les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana, un manual dirigit al sector turístic privat amb l’objectiu d’assessorar i aportar recomanacions concretes perquè les empreses i professionals del sector puguen contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible amb la seua activitat.

Aquesta guia complementa a la seua predecessora, la Guia 100 recomanacions ODS per a destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, la qual es va elaborar per a servir de suport als gestors locals, simplificant i fent tangibles aquells objectius en els quals hem de treballar amb tal construir el millor present i futur per al nostre planeta.

Seguint aquesta línia, i amb tal de que tot el conglomerat que conforma la indústria turística del nostre territori dispose d’un marc de referència perquè el turisme es constituïsca com una activitat econòmica, social i mediambiental sostenible, s’ha realitzat la Guia destinada a empreses turístiques.

La jornada de presentació, l’assistència de la qual és gratuïta, tindrà lloc en l’auditoria de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, entre les 11h i les 13h i s’estructurarà de la següent manera:

  • Obertura, Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana.
  • Aplicació de la Guia 100 recomanacions per a destinacions turístiques, Vicent Grimalt, Alcalde de Dénia.
  • Presentació de la Guia 100 recomanacions ODS per a empreses turístiques de la Comunitat Valenciana, José Luis Wagner, Cap d’Àrea de Competitivitat Turística de Turisme Comunitat Valenciana.
  • Taula redona amb la participació de Mar de fulles, La Surera, Restaurant Llenç i Avanzatour.
  • La sostenibilitat com a inversió, Alberto Galloso, CEO i Fundador de SAÓ Viatges Naturals

A més, amb l’objectiu de difondre bones pràctiques entre els turistes i visitants del nostre territori, s’ha elaborat un Decàleg del Turista Responsable, el qual es presentarà també en aquesta jornada, a càrrec de José Luis Wagner, Cap d’Àrea de Competitivitat Turística de Turisme Comunitat Valenciana i comptarà amb la participació de Daniel Solana, Director General de Basquetour, l’Agència Basca de Turisme, que explicarà l’experiència del seu territori amb el Decàleg del Turista Responsable.

La jornada finalitzarà amb el tancament de Herick Campos, Director General de Turisme

Si eres un professional turístic compromès amb la sostenibilitat i t’interessa assistir a la presentació, pots apuntar-te en:

VULL ASSISTIR

Etiquetas  |   |   | 
Compartir esta noticia