Actes de distinció en Benicarló i Torreblanca

  • El secretari autonòmic de Turisme ha visitat els dos municipis, els serveis i les empreses dels quals han obtingut o renovat el seu certificat
  • La Comunitat Valenciana torna a liderar en 2022 el rànquing nacional en nombre de serveis distingits pel SICTED


El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha entregat aquest dijous a Benicarló i Torreblanca, els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destí (SICTED) a entitats de tots dos municipis que avalen la seua aposta per l’excel·lència turística.

En el cas de Benicarló, han sigut deu serveis els que han rebut el reconeixement SICTED, entre els quals es troben restaurants, cafeteries, apartaments i el Parador del municipi. I a Torreblanca un total de set empreses i entitats han sigut els guardonats amb aquest segell de qualitat turística, entre els quals destaca la platja Torrenostra, l’oficina Tourist Info, així com un càmping, un hotel, un restaurant, una empresa de turisme actiu i un habitatge d’ús turístic.

Durant la seua intervenció en aquests actes de lliurament i reconeixement, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha qualificat el SICTED com “el programa més potent a Espanya per a distingir l’aposta per la qualitat”; al mateix temps que ha destacat que “el projecte compta amb 36 subsectors o oficis reconeguts, que són la primera línia de contacte amb el nostre visitant”.

Colomer s’ha mostrat partidari d’ “integrar l’hospitalitat en la gestió com un element de transformació i singularitat del nostre sector”; al mateix temps que ha declarat que “el model que busquem és la certificació, la prova real i mesurable que els nostres municipis aposten per la qualitat”.

Així mateix, el titular de Turisme ha volgut avançar que “enguany la Comunitat Valenciana torna a ser la primera comunitat a apostar per la qualitat i això és resultat de l’esforç de tots”. Per això, ha posat l’accent que “el mèrit en aquest temps, ha sigut voler perdurar, resistir i fins i tot apostar per aconseguir aquest reconeixement”.

Qualitat Turística a Benicarló

Actualment Benicarló, destí subscrit al programa SICTED des de 2012, compta amb 24 serveis turístics distingits amb el segell de qualitat turística i 7 serveis turístics adherits; a més cal destacar la implicació de l’equip gestor municipal i el seu lideratge en el projecte.

En concret, els deu serveis turístics de la localitat que han rebut hui el distintiu SICTED són: el Restaurant Chuanet, el Restaurant Sant Rafael, Cor de Carxofa, Rayfe, Tulipa, Parador de Benicarló, Apartaments Las Cebras, Jardín del Papagayo, Cafeteria Kokoa i Montaditos Ca Bitla.

Entrega de distintius a Benicarló

Qualitat Turística a Torreblanca

Per part seua, Torreblanca es va adherir al projecte al març de 2021 com a destí de sol i platja, obtenint els seus 7 primers distingits amb el segell de Compromís Qualitat Turística enguany.

Els serveis turístics del municipi guardonades hui són el Càmping Torrenostra, la platja Torrenostra, el restaurant Columbretes, l’Hotel Te Mana, els apartaments TEPINSA, l’empresa de turisme actiu VIU EXPERIÈNCIES i la Tourist Info de Torreblanca.

Entrega de distintius a Torreblanca

Comunitat Valenciana, primer destí nacional en serveis certificats

La Comunitat Valenciana compta actualment amb 1.230 serveis certificats amb el segell Compromís Qualitat Turística, la qual cosa representa més del 20% nacional, posicionant-nos un any més, com la primera comunitat autònoma en nombre de serveis distingits.

Cal assenyalar que el mes vinent de desembre se celebrarà el segon Comité de Distinció anual SICTED en el qual s’avaluaran altres 25 destins de la Comunitat Valenciana. El primer Comité de 2022 va tindre lloc el mes de juny passat i es van avaluar un total de 9 destins, entre els quals es troben Benicarló i Torreblanca.

Compartir esta noticia