La Q creix en la Comunitat Valenciana

Les certificacions amb la marca Q creixen en la Comunitat Valenciana fruit de la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i el ICTE.

La Comunitat Valenciana continua fomentant un turisme de qualitat, tal com queda patent en el conveni de col·laboració que té Turisme Comunitat Valenciana amb el ICTE per a afavorir la competitivitat turística en la comunitat, i del qual recentment s’ha realitzat la comissió de seguiment en el qual s’han ratificat els bons resultats d’aquesta col·laboració i l’augment de l’interés dels establiments per certificar-se i oferir una oferta de qualitat.

Entre els objectius d’aquest conveni, a més de la promoció per a l’obtenció de la Marca Q, es troba la cerca d’un turisme de qualitat com a senyal d’identitat del destí i eix fonamental per a la sostenibilitat d’aquest. D’aquesta manera, es busca una planificació adequada per al desenvolupament de productes i destinacions turístiques i aconseguir destins sostenibles.

En l’actualitat, són 228 els que ostenten aquest distintiu en la Comunitat Valenciana, representant el 16% del total nacional.

Consulta els certificats en el https://www.qualitur.gva.es/

Etiquetas  |   |   | 
Compartir esta noticia