La comunitat més compromesa amb la qualitat turística

La Comunitat Valenciana està d’enhorabona!.

Hui s’ha celebrat el Comité de distinció liderat per la Secretaria d’Estat de Turisme i tot sembla indicar que la Comunitat Valenciana és la primera en nombre de distintius, sent ja 1.443 serveis turístics els que cada dia aposten per aquesta manera de prestar el servei turístic, amb una atenció excel·lent, on prima la cura pel detall i l’hospitalitat amb els clients i visitants.

Actualment són 37 els destins que estan treballant en el Sistema Integral de Qualitat Turística, més conegut com *SICTED i que aglutina a un total de 139 municipis cobrint més del 40% del territori de la Comunitat Valenciana.

Aquests resultats no haurien sigut possible sense l’esforç dels tots els gestors que han *corrdinado totes les actuacions en el seu territori, així com i el dels tècnics del Consell de Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana i les seues entitats camerals, entre altres.

Felicitats a tots ells, especialment enguany, en què el SICTED compleix 10 anys d’implantació en la Comunitat Valenciana!

Més informació:

Qualitur
Qualitat en destí

Compartir esta noticia