distintius SICTED a València

El secretari autonòmic de Turisme ha entregat a València els distintius ‘Compromís de Qualitat Turística SICTED
Destaca que la qualitat certificada “és cada vegada més necessària en un món competitiu i exigent” i els distintius SICTED aporten valor a un model turístic i al territori”
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha entregat aquest dijous a València, juntament amb el regidor de Turisme de l’Ajuntament, Emiliano García, els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destí (SICTED) a 22 noves entitats del municipi.

A més, altres 86 serveis turístics han renovat el seu distintiu. El destí València aconsegueix un total de 171 entitats certificades pel SICTED on destaquen l’allotjament (23%), l’hostaleria (18%); i els guies i tallers (14%).

El secretari autonòmic de Turisme ha volgut destacar que València “fa una aposta forta buscant el posicionament i la fortalesa”. A més, ha remarcat que la qualitat certificada “és cada vegada més necessària en un món competitiu i exigent”, i ha posat l’accent que els distintius *Sicted “aporten valor a un model turístic i al territori”.

Colomer també ha reiterat que “SICTED és uns dels nostres programes més interessants, perquè és una victòria d’equip” i ha recordat que fins a 35 subsectors formen part d’aquest programa basat en la “hospitalitat i el culte al client”.

Noves entitats de València que reben el distintiu Sicted

Els 22 nous serveis i empreses de València que han obtingut el distintiu Sicted aquest dijous són: la Fundació Universitat Empresa de València (adeit); cinc restaurants del grup Ricard Camarena (Ricard Camarena, Bar X, Canalla Bistro, Habitual, Central Bar Ricard Camarena); G20 Corporation; a més del grup La Lola (La Lola, Satisfet La Lola i Lolita bar & cocktail).

També han resultat distingits el Trident de Neptú; Nava Thai; The *Easy Way; Sabbia by Gabbeach: l’escola Nàutica Alisis; Citizentral Gascons i Juristes; Integra-T *Experience; CaminArt. Camins de Cultura i d’Art; Enforex, escola d’espanyol; Guia oficial de turisme Belén; i la signatura d’apartaments ‘My Little Loft’ Ruzafa Bernia.

Etiquetas  |   | 
Compartir esta noticia