Dia internacional de la terra

Des de 1970, cada 22 d’abril es commemora el dia Mundial de la Terra amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la necessitat de protegir el medi ambient.

Amb el pas dels anys aquest esdeveniment cobra cada vegada major rellevància, a causa de la creixent preocupació que hi ha entorn del canvi climàtic i a la urgència d’implementar mesures que pal·lien els efectes negatius d’aquest: l’increment de la temperatura global, la contaminació dels oceans, els incendis forestals, les inundacions, la desforestació…

DIA-INTERNACIONAL-TIERRA

Des de Turisme Comunitat Valenciana i seguint amb el disposat a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, estem treballant activament per a consolidar un sector turístic conscient i compromés amb el medi ambient. Mostra d’això són les dues publicacions amb recomanacions ODS dirigides a destinacions i empreses turístiques del territori valencià, així com el decàleg del turista responsable. Prèviament a aquestes publicacions, Turisme Comunitat Valenciana, va elaborar la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, va signar el Pacte Mundial de les Nacions Unides i va elaborar el codi ètic del turisme valencià.

Algunes de les accions en què pots comprometre’t amb la Terra són:

Si estàs interessat a certificar-te en gestió mediambiental, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de la nostra pàgina web Qualitur (gva.es)

Perquè el turisme del demà serà sostenible o no serà.

Compartir esta noticia