Presentació del nou decret de Restauració Turística

Turisme Comunitat Valenciana presenta al sector hostaler el nou decret que regula els establiments de restauració de la Comunitat els dies 10, 15 i 16 de maig de 2023, a Benidorm, Castelló i València.

El decret 36/2023 del Consell publicat en el DOGV del 3 d’abril de 2023 pretén actualitzar la inscripció d’aquestes empreses en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana.

Els establiments hostalers poden optar, de forma gratuïta i voluntària,  a la classificació regulada en el nou decret i distingir la categoria del seu establiment amb 1, 2 o 3 forquetes o inclòs aconseguir la categoria especial L’Exquisit Mediterrani i formar part de la Xarxa Gastroturística que promociona la gastronomia de la Comunitat Valenciana.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es paella-1024x695.jpg

Les jornades informatives es realitzaran en les 3 províncies:

  • 10 de maig, a les 10.30 en la seu d’Invat·tur, a Benidorm, passeig Tolls, 2, Benidorm.
  • 15 de maig, a les 10h en el CdT de Castelló, carrer Astrònom Pierre Mechain, 2, Grau de Castelló, Castelló.
  • 16 de maig, a les 10h en el CdT de València, Passeig de l’Albereda, 37, València.

Les jornades contaran amb la intervenció del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i representants de la Subdirecció General de Turisme i de l’Àrea de Formació de Turisme Comunitat Valenciana. Explicaran les principals característiques de la norma i les diferents categories, a més del funcionament de la categoria especial L’Exquisit Mediterrani i la xarxa de col·laboració que treballa baix aquesta marca de promoció gastroturística.

L’assistència és gratuïta.

Compartir esta noticia