L’ICTE entrega 54 Banderes Q, S i Safe a les Platges de la CV.

La Comunitat Valenciana és una de les autonomies que compta amb més platges certificades, recursos que aposten per l’excel·lència, sostenibilitat i/o accessibilitat, tal com es va demostrar recentment en l’acte de lliurament de Banderes Qualitur.

Aquesta setmana, l’ICTE ha celebrat l’acte de lliurament de les Banderes de Qualitat, Sostenibilitat i Turisme Segur, convocant a 106 ajuntaments i entregant 309 Banderes Q de Qualitat, 64 banderes S de Sostenibilitat i 40 banderes Safe Tourism Certified.

Atenent al rànquing de les Banderes Q, la Comunitat Valenciana es posiciona com la segona comunitat amb més banderes Q de Qualitat a les seues platges, amb 54 al llarg de tota la seua costa i 4 instal·lacions nàutic-esportives. Respecte a la S de Sostenibilitat, la Comunitat Valenciana disposa de 13 platges certificades i 2 instal·lacions nàutic-esportives. Pel que fa, a les Banderes Safe Tourism Certified, 2 banderes.

Des de Qualitur, animem a totes les entitats locals a continuar apostant per l’excel·lència com a única via per a aportar al turista la millor experiència mentre comparteix la seua estada en la Comunitat Valenciana.

Compartir esta noticia