La nostra actitud fa turisme

Qualitur, llança una campanya amb l’objectiu de difondre i promoure actituds com l’excel·lència i la sostenibilitat, sota l’eslògan “La nostra actitud fa turisme.” La campanya busca plasmar l’actitud valenciana: oberta, hospitalària i acollidora. Una actitud que defineix la identitat única de la Comunitat Valenciana.

Algun dels objectius principals d’aquesta campanya és fomentar relacions de qualitat més sostenibles, responsables i accessibles. Posant en valor tot allò que ens fa viure una experiència única, no sols com a turistes, sinó també com a societat.

La campanya té presència en línia i offline, comptant amb premsa, ràdio, revistes, xarxes socials, així com bàners animats. A més de la publicitat exterior en grans superfície.

Accés al video “La nostra actitud ens fa excel·lents”

Accés al video “La nostra actitud ens fa sostenibles”

Compartir esta noticia