Dia Mundial del Turisme

Cada 27 de setembre, des de 1980, se celebra el Dia Mundial del Turisme amb l’objectiu de conscienciar a la comunitat internacional sobre el valor social, cultural, polític i econòmic del turisme, i en els últims anys sobre com el sector pot contribuir a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per al 2023, l’OMT destaca la necessitat de posar l’accent en “inversions verdes” orientades a les persones, al planeta i a la prosperitat, servint aquesta data com a crida als governs, inversors del sector privat i ciutadans al fet que s’unisquen a aquesta iniciativa i formem una força internacional entorn d’una nova estratègia d’inversió turística.

S’ha creat la plataforma Tourism4SDGs, per a impulsar la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible. Aquesta nova eina ens permet compartir recursos i iniciatives que ajuden al turisme sostenible.

Compartir esta noticia