Turisme llança una nova sèrie de podcast

Turisme Comunitat Valenciana llança una nova sèrie de podcast dissenyada per a acostar la política turística en matèria de sostenibilitat i qualitat a tot el públic general. El podcast és una guia que servirà per a donar a conéixer com el sector turístic de la Comunitat Valenciana treballa en pro de l’excel·lència i de la sostenibilitat, en els seus tres vessants, qualitat, medi ambient i accessibilitat.

Cada episodi oferirà una visió sobre com el programa de Turisme CV, Qualitur, està ajudant a transformar el sector per a fer-lo més sostenible, accessible i gratificant per a tots. Des de la importància dels segells d’excel·lència fins a com triar destins sostenibles i responsables amb entrevistes a experts, testimoniatges i consells pràctics.

El primer capítol del podcast titulat, Actitud Sostenible, pretén realitzar una introducció a la sostenibilitat en el turisme de la Comunitat Valenciana, a través d’Esther Labaig, directora general de Turisme. En el segon capítol, Sostenibilitat turística garantida, participarà Eva Beltrán tècnica de qualitat de Turisme CV, on es relatarà la missió, visió i els diversos projectes de Qualitur. Accions locals en sostenibilitat turística, és el tercer capítol del *podcast, on descobrirem les accions locals en sostenibilitat turística amb To Franc, director de *VisitValència.

En el quart capitule Sostenibilitat en el sector hoteler, coneixerem la sostenibilitat en el sector hoteler a través de la cadena hotelera RH i en el següent capítol, La sostenibilitat a peu de visitant es desenvoluparà les accions de sostenibilitat en petites empreses turístiques a través de Casa Rural La Parra 1923.

En últim lloc, gaudirem del sisé podcast, titulat El futur sostenible és hui, en el qual s’exposarà l’estratègia a futur en sostenibilitat turística a la Comunitat Valenciana, enfocada en la innovació i el desenvolupament empresarial. de la mà de Nuria Montes, consellera de Turisme, Indústria, Innovació i Comerç de la Comunitat Valenciana.

Compartir esta noticia