Qualitur: Exitós Tancament del 2023

La Comunitat Valenciana finalitza l’any 2023 amb un rotund èxit en l’impuls de la qualitat turística, gràcies als esforços conjunts de totes les empreses adherides al Qualitur Club i a Turisme Comunitat Valenciana i a través del seu programa emblemàtic, Qualitur. Els números parlen per si mateixos, amb un total de 820 certificacions atorgades en els àmbits de qualitat, sostenibilitat i accessibilitat, arribant als 483 recursos turístics.

‘S’ de Sostenibilitat: Un Projecte Pioner

En un esforç continu per promoure la sostenibilitat, Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), han unit forces per a donar a conéixer la marca ‘S’ de Sostenibilitat Turística. Aquest ambiciós projecte pilot ha involucrat a 40 empreses turístiques de les tres províncies, marcant un moment assenyalat en el compromís regional amb pràctiques turístiques responsables i respectuoses amb el medi ambient.

SICTED premiats per 2023

Durant l’any 2023, es van sumar 41 destins al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED), abastant el 41,69% del territori valencià i consolidant la comunitat com a líder nacional amb el major número de servicis turístics distingits. Aquest notable assoliment reflecteix el compromís continu amb l’excel·lència en l’oferta turística de la Comunitat Valenciana. En total, 1964 servicis turístics es van unir al programa, i d’ells, el 76,88% van ser distingits, enfortint la posició autonòmica com a referent en temes de qualitat i servei a nivell nacional.

En alguns casos eixe esforç ha sigut premiat en la XIV edició dels premis nacionals SICTED 2024 i concretament,

Categoria 1: Millor Equip Gestor SICTED

  • 1º premi – El Campello
  • 2º premi – Benidorm
  • 3º premi – Tierra Bobal
  • 3º premi – Vall D’Albaida

Categoria 2: Millor Destí SICTED

  • 2º premi – Gandia
  • 3º premi – Dénia

Categoria 3: Millor Administració pública supramunicipal en favor del SICTED

  • 2º premi – Comunitat Valenciana

Benvinguda al 2024:  un compromís continu per la sostenibilitat

Amb estos assoliments notables, la Comunitat Valenciana s’acomiada del 2023 amb l’afirmació que el 2024 serà encara més prometedor. Turisme Comunitat Valenciana continuarà liderant el camí cap a l’excel·lència turística, centrant-se especialment en qüestions de sostenibilitat. Aquestos èxits són una declaració del compromís continu de la comunitat per oferir experiències turístiques de la més alta qualitat, preservant al mateix temps la seua rica herència cultural i natural.

Compartir esta noticia