XXIV Edició del Programa Formatiu Amfitrions

La Secretaria d’Estat de Turisme ha anunciat la XXIV Edició del Programa Formatiu Amfitrions. En esta edició incorporen novetats i oferixen més de 60 accions formatives gratuïtes en format en línia sobre aspectes actuals i de gran adaptació en el sector turístic com són: les competències digitals turístiques, la gestió sostenible, la governança, la cultura del detall o les habilitats personals i les professionals.

Les formacions s’ofereixen en diferents modalitats, plantejades per a facilitar la seua realització pels professionals en funció de la seua disponibilitat, amb duracions de 15 minuts en les accions tipus microlearnings, de 1-2 hores en les píndoles formatives o els seminaris en línia i de 8-32 hores en els cursos MOOC. Cada setmana s’abordaran noves accions formatives.

Inscriu-te i forma’t!

Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb anfitriones@turismo-formacion.com

Compartir esta noticia