XVI FÒRUM SICTED 2024

La ciutat de Còrdova acull el 12 i 13 de març el XVI Fòrum del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED), un esdeveniment que reuneix més de 500 professionals del sector turístic per a reflexionar sobre els desafiaments i oportunitats que enfronta el turisme en l’actualitat.

Sota el lema “Un pas més enllà en el SICTED: Cap a la transformació sostenible i digital de les destinacions turístiques”, el Fòrum SICTED 2024 se centra en tres eixos principals:

  • Sostenibilitat: S’abordaran les estratègies perquè les destinacions turístiques puguen adaptar-se al canvi climàtic i minimitzar el seu impacte ambiental.
  • Digitalització: S’analitzaran les últimes tecnologies i ferramentes digitals que poden ajudar a millorar la gestió de les destinacions turístiques i l’experiència del turista.
  • Governança: Es debatirà sobre la importància de la col·laboració públic-privada per al desenvolupament sostenible de les destinacions turístiques.

El Fòrum SICTED 2024 comptarà amb la participació de rellevants experts del sector turístic en les ponències i taules redones. A aquest, també assistiran representants de Turisme Comunitat Valenciana que coordinen el SICTED en la Comunitat Valenciana.

El Fòrum SICTED 2024 es consolida com un espai de referència per a la reflexió i el debat sobre el futur del turisme. L’esdeveniment busca contribuir a la transformació del sector cap a un model més digital, inclusiu i sostenible.

Compartir esta noticia