Lliurament de Distintius PR Alacant

El Director General de Turisme, José Manuel Camarero ha clausurat l’acte de lliurament dels distintius Sicted de les destinacions turístiques de la província d’Alacant a la ciutat d’Elx, en el qual ha remarcat l’aposta del Consell per “la qualitat en tots els servicis que formen part de la cadena d’atenció al turista”.

En l’acte de lliurament, l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz, qui ha realitzat l’obertura i Laura Pascual, cap del servici de planificació i estratègia turística de Turisme CV ha presentat el projecte i les dades autonòmiques als assistents a l’esdeveniment.

L’esdeveniment ha congregat a més de 130 persones, entre elles als màxims representants dels ens gestors dels destins i als servicis turístics distingits del sector públic i privat.

Els destins de la província d’Alacant que han sigut convocats per disposar per primera vegada o renovat el distintiu en 2023 són: Calp, Altea, Villena, Dénia, Guardamar del Segura, Torrevieja, Alcoi, Orihuela i Elx.

Sobre els destins convocats

La primera destinació reconeguda ha sigut Calp, que es va adherir al projecte l’any 2020. Va tancar el 2023 amb 37 servicis turístics distingits dels quals 10 van obtindre la distinció per primera vegada i 18 van renovar.

Altea ha sigut un altra de les destinacions distingides que pertany al programa des de l’any 2018 i va tancar l’exercici amb 16 servicis turístics distingits dels quals 4 van obtindre la distinció per primera vegada i 5 van renovar.

La tercera destinació convidada ha sigut Dénia que es va adherir l’any 2014. Va tancar el 2023 amb 77 servicis turístics distingits dels quals 11 van obtindre la distinció per primera vegada i 16 van renovar.

Guardamar del Segura ha sigut també convocat en este acte. Es va adherir al projecte l’any 2014 i va tancar l’any amb 36 servicis turístics distingits dels quals 4 van obtindre la distinció per primera vegada i 22 van renovar.

També Torrevieja ha sigut un altre dels destins citats, la seua pertinença al programa remunta l’any 2014 i va tancar l’exercici amb 74 servicis turístics distingits dels quals 12 van obtindre la distinció per primera vegada i 33 van renovar.

Un altre dels destins que ha arreplegat el guardó este dilluns ha sigut Alcoi, que es va adherir al programa l’any 2013 i va tancar l’exercici amb 22 servicis distingits, dels quals 10 van renovar.

Orihuela, també convocat, es va adherir al programa SICTED CV l’any 2012. Va tancar l’any amb 54 servicis turístics distingits dels quals 7 van obtindre la distinció per primera vegada i 24 van renovar.

Finalment, la ciutat d’Elx, ha sigut el novena i última destinació que ha arreplegat el guardó de les mans del director general de turisme José Manuel Camarero. La destinació es va adherir al projecte en 2012 i va tancar el 2023 amb 49 servicis turístics distingits dels quals 7 van obtindre la distinció per primera vegada i 15 van renovar.

Des de Turisme agraïm l’assistència de tots els representants dels destins i especialmentals servicis turístics distingits del sector públic i privat els qui treballen diàriament per a avançar cada dia en matèria de qualitat i sostenibilitat.

Compartir esta noticia