Lliurament de Distintius PR Castelló

El director general de Turisme, José Manuel Camarero, ha clausurat l’últim acte de lliurament dels distintius a les destinacions de la província de Castelló, en el qual ha remarcat “l’aposta per la qualitat i la sostenibilitat, que a més certificada, és ja una necessitat que farà que els turistes ens trien”.

L’acte ha congregat a més de 95 persones, entre elles als  màxims representants dels ens gestors dels destins i als servicis turístics distingits, tant del sector públic com privat.

Els servicis turístics distingits de la província de Castelló convocats que han obtingut per primera vegada o renovat el distintiu l’any   2023, són: Benicàssim, Castelló Sud, Castelló de la Plana, Maestrat Ànima Interior, Morella-Els Ports , Orpesa del Mar, la Plana de l’Arc i Vinaròs.

Sobre els destins convocats

El primer destí convocat ha sigut Benicàssim que es va adherir al projecte l’any 2013 i va tancar l’any amb 19 servicis turístics distingits dels quals 13 van renovar.

Castelló Sud, amb 10 municipis, ha sigut un altre dels destins convidats que pertany al programa i que es va adherir al projecte l’any 2022. En el seu primer any va distingir a 10 servicis turístics distingits per primera vegada.

En tercer lloc, Castelló de la Plana que es va adherir al projecte en el 2021 i va tancar l’exercici amb 11 servicis turístics distingits dels quals 9 van obtindre la distinció per primera vegada.

També, Maestrat Ànima Interior, amb 11 municipis, es va adherir al projecte l’any 2021. Va tancar el 2023 amb 27 servicis turístics distingits dels quals 4 van obtindre la distinció per primera vegada.

Així mateix, Morella-Els Ports , amb 17 municipis, es va adherir al projecte l’any 2010. Va tancar l’any amb 38 servicis turístics distingits dels quals 6 van obtindre la distinció per primera vegada i 21 van renovar.

En sext lloc, Orpesa del Mar que es va adherir al projecte l’any 2014 i va tancar l’exercici amb 28 servicis turístics distingits dels quals 11 van renovar.

Plana de l’Arc, amb 7 municipis, es va adherir al projecte l’any 2022. En el seu primer any va distingir a 10 servicis turístics distingits per primera vegada.

En últim lloc, Vinaròs es va adherir al projecte l’any 2018 i va tancar el 2023 amb 18 servicis turístics distingits dels quals 2 van obtindre la distinció per primera vegada i 15 van renovar.

Des de Turisme agraïm l’assistència de tots els representants dels destins i especialment als servicis turístics distingits del sector públic i privat els qui treballen diàriament per a avançar cada dia en matèria de qualitat i sostenibilitat.

Compartir esta noticia