Dia Mundial del Medi Ambient

Hui, Dia Mundial del Medi Ambient des de Turisme CV, aprofitem l’ocasió per animar-vos a participar en la futura Estratègia de Sostenibilitat Turística de la Comunitat Valenciana.

Treballes en el sector turístic o et prepares per a això? Turisme Comunitat Valenciana està elaborant una Estratègia de Sostenibilitat Turística amb la finalitat que la Comunitat Valenciana siga una destinació turística més sostenible. T’agradaria participar?

Turisme Comunitat Valenciana obri l’elaboració de la seua Estratègia de Sostenibilitat Turística a la participació de professionals i empreses del sector turístic per a, entre tots, definir les àrees concretes on concentrar els esforços per a avançar en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per això, llança una breu enquesta sobre com millorar en:

  • Sostenibilitat ambiental
  • Sostenibilitat social
  • Sostenibilitat econòmica

i quines accions en cadascuna d’estes 3 àrees es consideren més urgents.

Pots enviar la teua opinió sobre quines accions són més prioritàries per a garantir un turisme sostenible, viable i responsable en la Comunitat Valenciana.

ENVIA LES TEUES IDEES PER A LA FUTURA ESTRATÈGIA DE SOSTENIBILITAT TURÍSTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

PARTICIPA

En esta enquesta podràs donar la teua opinió sobre quines accions són més importants en quant a la protecció del medi ambient, el benestar de les persones i el desenvolupament econòmic per a avançar en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Quant al benestar de les persones, podràs valorar quina prioritat s’ha de donar a accions com el foment de la contractació a persones en risc d’exclusió o la professionalització de l’ocupació turística, entre altres opcions.

Podràs opinar sobre quines accions són més urgents per a impulsar el desenvolupament econòmic, com per exemple la desestacionalització o la diversificació i deslocalització geogràfica de l’oferta turística per a promoure el desenvolupament per tot el territori.

Respecte a la protecció del medi ambient, podràs valorar quina importància atorgar a les accions contra el canvi climàtic, la gestió de l’aigua o la regulació dels fluxos turístics per a preservar l’entorn, etc.

Participa i contribuïx a construir la Comunitat Valenciana com un destí social, mediambiental i econòmicament sostenible.

Compartir esta noticia